Traduceri autorizate

SC EUREKA SRL va ofera servicii de traduceri standard sau autorizate în/din limba română/engleză. Suntem specializați pe următoarele domenii: general, economic, comercial, de afaceri, juridic, tehnic, contabil, financia-bancar, documente personale, IT, publicitar, management, consultanta de afaceri.

- traduceri juridice și documente tip (contracte, statute de societate, procese verbale, sentințe, acte autentice, certificate de orice tip, caziere judiciare, caziere fiscale, adeverințe medicale, acte de stare civilă, diplome, foi matricole, dosare de emigrare, invitații de sejur în strainatate, procuri, permise de conducere, cărți de muncă, recomandari)
- traduceri economice (bilanțuri și alte documentații contabile, analize financiare,rapoarte, etc.)
- traduceri medicale și farmaceutice (prezentari de medicamente si echipamente medicale, de produse farmaceutice, articole de specialitate, adeverinșe medicale, scrisori medicale, certificate medicale, etc.)
- traduceri tehnice (manuale și instrucțiuni tehnice, manuale de utilizare, brouri, cataloage)
- traduceri de site-uri web
- traduceri de materiale publicitare și turistice (ghiduri, studii de piatșă, oferte, reclame, fluturași publicitari, logo-uri și sloganuri)
- traduceri de corespondență comercială și privată (scrisori, e-mailuri, rapoarte, prezentări de orice tip)

Aveți nevoie de un interpret pentru un eveniment care presupune participarea unui partener străin? Suntem la dispoziția dvs.pentru:
- Expozitii
- Colocvii și conferinte
- Înâlniri de afaceri cu parteneri sau clienți străini
- Cursuri de perfecționare
- Căsătorii cu cetațeni străini
- Declarații date în fața instanțelor judecătorești și organelor de poliție
- Încheierea de contracte notariale, declarații notariale, specimen de semnătură, procuri.

Ne deplasăm la sediul firmei dumneavoastră, în biroul notarului public saua avocatului căruia vă adresați pentru semnarea de contracte sau acte de societate sau în orice alte locații solicitate de către dvs.

Vă stăm la dispoziție pentru planificarea intervenției și stabilirea unui buget adaptat posibilităților dumneavoastră.

În cazul în care solicitați și legalizare notarială, SC EUREKA SRL nu percepe taxe sau comisioane suplimentare din acest serviciu, achitându-se exclusiv taxa percepută de către notar. Pentru legalizarea notariala a fotocopiilor documentelor este necesară prezentarea documentului ORIGINAL.

Tarife traduceri de acte și interpretariat
Cu noi, succesul este mai aproape! CONTACTEAZA-NE