CURSURI DE LIMBA ENGLEZĂ

CURSURI DE ENGLEZĂ GENERALĂ

Sunt 3 nivele obișnuite de studiu, conform Cadrului Comun European al Limbilor de la începător-elementar ( A1-A2) la intermediar (nivelul B) și avansați (nivelul C). Pentru cursanții de nivel avansat se oferă cursuri specializate sau pregatitoare pentru examene, urmate de susținerea examenului de limbă și acordarea de atestate sau certificate recunoscute național și international.

CURSURI PREGĂTITOARE PENTRU EXAMENE

Aceste cursuri vă pregatesc fie pentru obținerea unui certificat Cambridge: FCE (First Certificate in English); CAE (Certificate in Advanced English); TOEFL, IELTS pentru emigrare, LCCI pentru limbaj specializat pe domenii economice și de afaceri, fie un certificat ECL pentru cunoștinte generale de limbă pe 4 niveluri, inclusiv Engleza și Germana JUNIOR (cls. A VII-a și a VIII-a).

CURSURI PENTRU COPII ȘI ADOLESCENȚI

1. Preșcolari ( 4-7 ani)
2. Juniori: cls. I – IV (6 – 9 ani)
3. Seniori: cls. V-VIII. (10 – 14 ani)
4. Adolescenți – liceeni ( 15 – 18 ani)

CURSURI DE ENGLEZA SPECIALĂ

În această categorie vă oferim cursuri profesionale de tipul English for Business English, English for Tourism, Accounting (Contabilitate), Finaces and Banking( Finanțe- Bănci), toate finalizate cu un examen și cu acordarea unui certificat recunoscut international de către CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE A LONDREI (LCCI).
La fel, organizăm cursuri ECL de pregătire, respectiv examene de germană pentru medici și asistente medicale.

CURSURI DE ENGLEZA PENTRU COMPANII

La cerere, organizăm cursuri de engleză generală pentru companii, urmând ca la atingerea unui nivel de cel puțin mediu, să poată opta pentru unul din cursurile specializate. Durata și frecvența cursurilor este dată de ritmul în care se dorește învățarea limbii.
Prețul este cel din secțiunea Tarife, cu mențiunea că la organizarea mai multor grupe de 8 persoane, se acordă reduceri promoționale

AUDIT LINGVISTIC

Pentru firmele și instituțiile care doresc să testeze cunoștințele de limbă ale angajaților, se pot organiza sesiuni de evaluare a competenței lingvistice. Formatul sesiunilor este cel al interviului în care se testează atât competențele de comunicare orală cât și scris. Durata este de 3 ore.
Acestea se organizează la sediul centrului nostru sau la sediile instituțiilor respective. Prețul unui audit/ persoană este de 50 lei.

Cu noi, succesul este mai aproape! CONTACTEAZA-NE