DESPRE NOI

S.C. Eureka S.R.L. a fost fondată în 2004, având drept scop principal inițierea, perfecționarea și evaluarea tuturor categoriilor de vârstă și ocupaționale în domeniul limbilor străine.
Cursuri de limbi straine de nivel general, cursuri de limbi straine pentru firme, dar si cursuri de limba romana pentru straini.

AVANTAJE:

• Lucrul diversificat, în sistem individual, tandem sau cu grupe restrânse, bazat pe metode interactive, conform ritmului propriu și a nevoilor cursanților;
• Posibilitatea achiziționării de suporturi de curs și adiționale;
• Organizarea de cursuri și la sediul firmelor, după un program perdonalizat;
• Prețuri atractive, discounturi de fidelitate și modalități de plată simplificate;
• Acordarea de atestate de limbă recunoscute pe plan intern și internțional în urma suținerii unui examen de competențălinggvistică.

CURSURI PENTRU COPII

CURSURI PENTRU LICEENI

CURSURI PENTRU ADULTI

CURSURI ON-LINE

ALTE TIPURI DE CURSURI

La cerere, se organizeaza si:

  • Cursuri de limba romana pentru straini
  • Cursuri pentru examene
  • Cursuri specializate
  • Cursuri pentru companii
  • Audit lingvistic

ECHIPA NOASTRĂ

Profesorii noștri sunt reprezentați de absolventi ai facultăților de litere și colegii de institutori-limba engleza, la curent cu metodele moderne de predare, participanti activi la multiple seminarii si conferinte de specialitate, cu grade didactice si permanent preocupate de instruirea personala si evaluatori interni pentru examenele ECL si LCCI.

Sunt un permanent sprijin și ajutor atat pentru toata grupa cat și pentru fiecare cursant în parte. Mai mult decat atat, sunt mereu in contact cu parintii copiilor si se implică în activitati specifice centrului (cluburi de vacanta, serbari, excursii, tabere,etc).

Entuziaști și energici
100%
Bine pregătiți și punctuali
100%
Incurajează creativitatea și spontaneitatea cursantilor
100%
Creează o atmosferă placută și relaxantă în clasă
100%
Informatii referitoare la desfasurare, inscriere, plata si atestare

Centrul de Limbi Straine Eureka definește însușirea unei limbi străine în niveluri, de la nivelul 1 (începător complet) pâna la nivelul 3 (avansați), dar pot fi continuate fie prin cursuri specializate (de afaceri, finanțe-bănci, etc.), fie prin cursuri de pregătire pentru examene sau atestat lingvistic.

Se lucrează în grupe de minim 4 până la max. 6-8 persoane. La cerere, se organizează și ședințe individuale sau în tandem(câte 2).

- Veți completa un formular de înscriere fie la sediul firmei sau online (descarca documentul) trimis la adresa de mail: eurekacenterms@.yahoo.com
- Vi se va da un test de plasament pentru a determina nivelul potrivit pentru dumneavoastră (excepție fac cei care pornesc de la nivel "0").
- Veți primi regulamentul de funcționare.

Plata se face anticipat pe luna în curs.
Taxele cuprind cursul propriu-zis și materialele oferite pe parcursul lecțiilor, dar nu și manualele care trebuie cumpărate separat și care se pot procura de la centrul nostru.
Reducerile promoționale, condițiile de acordare și tarifele pot fi studiate la capitolul Tarife.

Cursanții vor primi o adeverință după parcurgerea cu succes a unui nivel sau un atestat recunoscut intern sau internațional pe baza înscrierii la un examen.

Cu noi, succesul este mai aproape! CONTACTEAZA-NE