CLUB DE VACANŢĂ

CURSURI DE VARĂ / TABERE DE VARĂ

NOU !!! TOȚI cursanții care participă la acestea beneficiază ÎN LUNA SEPTEMBRIE DE CURS GRATUIT !!!
Pentru:
1. Copii între 5 și 14 ani, bazat pe un program complex de 5 ore pe zi,în care au contact permanent cu limba străină, prin activitățile interactive.
Programul presupune ore de curs de limba engleză, combinate cu diverse activități culturale, sportive, ateliere de creație și excursii,masă de prânz furnizată de o firmă de catering.
2. Pentru liceeni și adulți, program de 3 ori pe săptămână, în sistem intensiv ( 3 ore pe sesiune) pentru învățarea, perfecționarea sau pregătirea pentru un examen.-curs de conversaţie/menţinere al limbii străine la nivel optim

-cursuri de pregătire pentru admitere liceu-profil bilingv, bacalaureat + certificate lingvistice, pentru atestate de limbă, academia de poliţie, interviuri, etc.

Se desfășoară la sediul din  Reghin, str.Pandurilor nr.32, jud. Mureș pe parcursul a mai multor SERII.

-Pachetul A – zilnic (mai puţin sâmbăta şi duminica), 5 ore pe zi, între orele 10,00 – 15,00
-Pachetul B – de trei ori pe săptămână, 5 ore pe zi, între orele 10,00 – 15,00

-Până la data de 10 iunie, pe baza completării unui formular de înscriere şi a achitării a 20 % din taxa de curs, diferenţa urmând a fi achitată la începerea cursului ;
-după înscriere se vor forma grupele de lucru pe grupe de vârstă / cunoştinţe;
-retragerea de la curs, după confirmarea locului, atrage dupa sine reţinerea avansului dat ;

Aceste ateliere sau workshopuri sunt valabile atât pentru copii, cât şi liceenii şi studenţii aflaţi în vacanţă!
Tematica lor e foarte atractivă și diversă, de la cele de orientare şi tehnici de supravieţuire, șah, inventică, blogging și vlogging, inclusiv editarea unui newsletter în limbi străine, corelat cu iniţiere în FOTOGRAFIE, limbi străine (inclusiv orientale sau nordice), dar şi cele sportive- majorete (copii și tineri), artistice-iniţiere în chitară, pictură-tehnici neconvenţionale, kirigami, ikebana, handicraft, machiaj și coafură.

Frecvență: pe perioadele cursurilor de vară de mai sus, câte 3 săptămâni, SESIUNI de 3 ore / 2 ori pe săptămână, între orele 11-14 sau 15-18.
Tarif: 200 lei/18 ore, se platește un avans de 25 lei.Cazurile sociale beneficiază de gratuitate!!!

Taxele vor fi folosite pentru procurarea de materiale, plata unor profesori sau deplasări, iar cei ce optează pentru 2 sau 3 cluburi, vor beneficia în plus de reduceri de 10, respectiv 15% faţă de preţul iniţial corespunzător a 18 ore de curs.

Înscrierea: prin e-mail sau telefonic, urmata de achitarea taxei de curs.

e-mail: eurekacenterms@yahoo.com
Tel: 0265-513607
Mobil: 0749-158248

TABERE DE VARĂ în parteneriat cu BRITISH CAMPS ROMANIA !!!!!!

Programe ORIGINALE, cu traineri și tineri animatori din Marea Britanie!

Pentru vacanţa de vară vă adresăm invitaţia de a vă energiza participând la aceste programe unice în România. Ele sun concepute și dezvoltate special, având locaţiile în frumoase şi ospitaliere zone turistice montane ale României, aşa cum v-am obişnuit deja, pentru copii şi cadre didactice, deopotrivă!

Vă sugerăm să ne contactaţi la tel. 0749-158248 sau e-mail eurekacenterms@yahoo.com sau pe pagina de facebook CENTRUL de Limbi Străine EUREKA, pt. participări individuale sau de grup !!!

Cu noi, succesul este mai aproape! CONTACTEAZA-NE