CERTIFICATE SI EXAMENE

CURSURI DE PREGĂTIRE CAMBRIDGE

Centrul Eureka este un centru de pregătire Cambridge și membru în programul Addvantage prin care înscrie candidați la examenele Cambridge direct prin British Council. Aici puteți să vedeți tabelul cu principalele centre de pregătire, unde se află și centrul nostru din Reghin:

https://www.britishcouncil.ro/sites/default/files/preparation_centres_2020_web_0.pdf

Ce este LCCI?

De la înființarea sa din anul 1887, Comisia de Examinare a Camerei de Comerț si Industrie a Londrei (London Chamber of Commerce&Industry Examinations Board) este cea mai importantă instituție din lume care oferă calificări de specialitate de limba engleză în domeniul afacerilor.Instituția funcționează în 125 de țări printr-o rețea de 8500 de centre de examinare, numărul lor fiind în continuă creștere.

Certificatele recunoscute internațional LCCI sunt foarte populare în Europa (fiind recunoscute și de un număr mare de universități și companii din Australia, Canada, Noua Zeelanda și SUA), deoarece examenele sunt practice, bazându-se pe situații reale, întâlnite des în mediul de afaceri.

ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages


https://ecl.org.ro/ro/

1. Spre deosebire de alte tipuri de testări (Cambridge, IELTS, TOEFL, Dalf, etc), certificatele de tip ECL ofera posibilitatea candidatilor să – și evalueze competențele lingvistice în mai multe limbi.
2. Testele sunt concepute uniform pentru toate limbile statelor membre ale Uniunii Europene: română, engleză, germană, maghiară, italiană, spaniolă, poloneză, bulgară, slovacă, cehă.
3. Aceste certificate au valabilitate nelimitata în timp.
4. Fiecare dintre centrele europene afiliate Consorțiului au copyright pentru limba țării de proveniență, astfel că profesorii corectori sunt vorbitori nativi ai limbii testate și, deci, rezultatele fiind credibile, asigura recunoașterea certificatelor ECL în întreg spațiul European.
5. Mai mult, testele sunt astfel concepute încât sa se evidențieze competența de folosire a limbii moderne în situații autentice, cotidiene, acoperind aspecte economice, sociale și culturale care fac parte din mediul în care candidatul trăiește și lucrează.
6. Un argument în plus este faptul ca acest tip de certificat, la fel ca Pasaportul European al Limbilor, este conceput dupa standardele Cadrului Comun European, evaluând separat competențele comunicative ale candidatului.
7. Acest tip de certificat – recunoscut în toate tarile Consorțiului Internațional E.C.L.- face parte componenta din pachetul de documente necesare oricărui cetățean al Europei, atât pentru a gasi un loc de muncăîn tara sa, de a promova sau accede la noi ocupații, dar mai ales, facilitează mișcarea și integrarea în spațiul european.
8. Nu în ultimul rând, comparativ cu alte examinari (Cambridge, IELTS, TOEFL), taxa de înscriere la examen este foarte atractivă.

Cu noi, succesul este mai aproape! CONTACTEAZA-NE